EXPONERA EVENEMANG 

 
Vill ni synas med ert evenemang på Norrlands största kanal i sociala medier?

Facebooksidan "Norrland. Ett eget land" är Sveriges populäraste Facebooksida inom turism och gruppen "Vi som älskar Norrland" är Norrlands största grupp på Facebook. Tillsammans når hela plattformen över 250 000 personer som har intresse av Norrland varje vecka.  Se hela plattformen här. 

Våra följare har ett stort intresse för vilka evenemang som sker. Vi erbjuder nu därför möjligheten för er som arrangerar evenemang att exponera dessa i samarbete med oss. Evenemang är innehåll som tillför ett mervärde för följarna att besöka våra sociala kanaler. 

Nå ut till personer som har intresse av Norrrland, som bor i Norrland men även på flera andra platser i Sverige. Exponering av evenemang görs effektivast på den populäraste kanalen i sociala medier.

Målet är att samla de mest intressanta evenemangen och göra plattformen till den naturliga platsen att få information om evenemang i Norrland. 

Marknadsföra evenemang på Facebook är mycket effektivt. Fler än var tredje person på Facebook medverkar i evenemang som har exponerats på Facebook. Graden av medverkan i ett evenemang skiljer sig åt baserat på åldersgrupp. Vår plattform erbjuder flera olika möjligheter att nå ut med evenemang. 

När vi lyfter upp ett evenemang på plattformen är det även ett smart och kostnadseffektivt sätt att exponera er verksamhet generellt för våra följare. 

Lappland. Jokkmokks marknad. Foto: Lars Haarala
Lappland. Jokkmokks marknad. Foto: Lars Haarala
Källa: Svenskarna och Internet.

EXPONERING - EVENEMANG

Det finns flera olika möjligheter till samverkan för att exponera
ett evenemang  i våra sociala medier.

Fyll i formuläret så översänds ett förslag. 


 
 

STATISTIK

PRESS