Umeå: Snacksbaren hela nätet snackar om just nu. 

Ica Supermarket på Teg, Umeå, började för ett par månader sälja chips, popcorn och ostbågar i en lösviktsbuffé på helgerna. Nu har det blivit en snackis i hela landet.
Källa; Bild & Text Aftonbladet.se

Kommentera gärna:

  • Micaela königsson • 9 mars 2015 21:03:03
    hejsan
    Är ni inte rädda att det ska komma bakterier på odtbågarns å chipsen när dom är utan påse å allt / jag skulle för edra att sälja sncksen i på för mindre risk för smitta / tänk om ett litet barn kommer å ska ta för sig å just den ungen är snorig då kommer det på allt ting / tänk på nästa kund som kommer dit å ska köpa där från så jag tycker det inte är nån bra idé att ha nä som ni har det nu / men tanken var god en då

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter