Umeå: Ursäkta, skulle ni kunna svälta lite tystare...

Satir
Ursäkta, skulle ni kunna svälta lite tystare, vi försöker faktiskt skapa lite ekonomisk tillväxt här borta!
Fyra personer uppe i det blå, bland molnen. Här är pengar bara siffror, här är det Nasdaq upp, Hongkong upp, Stockholm stängde oförändrad. Här spelar det ingen roll om du inte vet vad dina pensionspengar gör om kvällarna. Här är det ingen som ger avslag på just din ansökan om att låta tillverka 20.000 äggbehållare i silikon under slavliknande förhållanden pga jordens ändliga resurser och respekt för mänskliga rättigheter. Och att vi här, mitt i brinnande klimatkris producerar 230 miljoner ton plast om året spelar ingen roll. Här kommer ingen att ifrågasätta just din obestridliga rätt att äga en luftbazooka.
När: 10 november 2014 20:00 – 21 november 2014 23:30

Plats: Profilteatern i Umeå

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter