Ny toppstuga, snösystem & belysning till Hemavan

Det blåser positiva vindar i Hemavan där det nu är klart med en ny toppstuga, snösystem och belysning i Hemavans västra del. Totalt omfattar investeringen omkring 25 miljoner SEK.

Hemavan har under de senaste åren vuxit och blivit allt mer populärt för skidsugna gäster att besöka. Nu tar man ett rejält kliv vidare i utvecklingen av Hemavan, där det nybildade bolaget Hemavan Alpint AB planerar omfattande investeringar med byggstart beräknad till maj 2015.

– Det här är en investering som ligger helt i linje med Hemavan Alpint´s ambition om att utveckla den alpina produkten och öka Hemavans attraktionskraft ytterligare säger Thomas Ringbrant VD för Hemavan Alpint AB.

Toppstugan är framtagen av Murman Arkitekter och beräknas vara klar december 2015. I samband med bygget av toppstugan kommer det även förberedas med nytt snösystem och belysning i den västra delen.m.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter